National Security: Internationalt Ringe

National Security

27/03-04Internationalt Ringe
Anonym
To ulige sikkerhedsvagter (Lawrence, Zahn), som har en kort men uheldig fortid sammen, kommer på sporet af en bande farlige smuglere.

Skabelonskåret og dermed forudsigelig samlebånds action-budddy-komedie, hvor det meste af komikken ligger i at de to hovedpersoner selvfølgelig mundhugger i en uendelighed og ellers læsser en masse klicheer af. Det er set før, ofte bedre men tilstået også nogle gange værre.

Lawrence lirer sit sædvanlige repertoire af gags af, og hvis det var sjovt første gang man så det, så er det det absolut ikke mere. Han er irriterende og efterhånden også meget kedelig (hvad der må siges at være værre end irriterende). Zahn har helt sikkert et komisk talent, men også han gentager sig selv fra noget vi har set ham gøre før, og hans spil virker usikkert og famlende.

Handlingen glimrer ved sit fravær, men der er få sjove optrin og en enkelt eller to actionscene der fungerer fint, så den får to stjerner fordi den fik mig til at smågrine et par gange. Men så har jeg også været gavmild.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.