Find Nemo: Ha ha ha

Find Nemo

05/01-05Ha ha ha
Vi er åbenbart nede på et niveau hvor vi er nødt til at holde vejret fordi du ikke er så glad for at sætte kommaer og overholde den grammatik som du lærte i folkeskolen men det er ok fordi du virker ikke som en der stikker halen mellem benene og godt kan tåle kritik eftersom du så generøst deler ud af den så derfor bliver jeg nok ikke kritiseret for at svare på dit indlæg selvom du lyder som om at du tror du er igang med en battle på rapspot dk eller var det bare the Watcher som fik det til at lyde sådan? Puuuha. Hmmm. Jeg kan godt se, at det sparer en for meget tid.

Jeg har ingen problemer med at tyde dit kryptiske mundhug, men er da lidt skuffet hvis du ikke kunne tyde, at "Finding Nemo" var lavet for de lidt ældre aswell.

Husk at trække vejret "Kill Nemo - twice". Du er god nok og vi er alle bag dig. Måske en dag du føler kærligheden og skifter navn til "love Nemo - twice". Det håber jeg, da det er en tung byrde at bære på.

Nu hvor du er i støvet, som du skriver, binder du så ikke lige mit snørebånd. Jeg er sgu gået så meget i barndommen efter at have set "Finding Nemo", at jeg ikke kan huske, hvordan man gør.

(Pssst. Hvis du fortsætter med at skrive, så lader jeg dig få det sidste ord helt uden at svare. Du skal da også gå igennem livet med et par sejre)

Jeg er ude, inden det bliver for imbecilt. Du svinede folk til som var over 8 og synes, at denne film var fed. Jeg er en af dem. Jeg synes også at "Shrek" og "Ice age" var fede. Sagsøg mig!

Du er selvfølgelig også ude på at provokere. Fair nok, men hvis du kan gi´, så kan du også modtage. Lev med det i stedet for at hulke over det og tag det som en mand (eller en dreng).

Derudover må du have det brunt, spænd spadesprælleren før du forlader gåsetårnet og husk: "der er længere til Bornholm end på cykel".

Sådan! 1 minut og 47 sekunder. Var det hurtigt nok

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.