Charlie's Angels: Uden hæmninger: Grotesk dårlig

Charlie's Angels: Uden hæmninger

05/01-05Grotesk dårlig
Nej nej nej nej nej nej nej og atter nej!!!

Jeg skal liiige have fat i en af mine venner, for at påstå at denne film var federe end 1éren, som jeg synes var en hån mod tv-serien.

Dette er den lammeste, mest overdrevne undskyldning for en action film jeg har set siden ja faktisk etteren. Fatter ikke at jeg lod mig overtale til også at se denne. (Godt det ikke var mig der betalte).

Overdrivelsen i denne film får "Rambo" til at fremstå som et dokumentar program. Action scenerne er utrolig ringe lavet og mere overnaturlige end diverse superhelte film, såsom Spiderman, Hulk og X-men. Det svarer til at lave "Distrikt Hill Street" til det store lærred og lave den i stil med "Teenage mutant ninja turtles".

Igen er det blevet bevist at vi lever i MTV-æraen, hvor musikvideo instruktører og rappere, begiver sig ind i filmverdenen, uden at have talent for det. Denne film har ingen naturlige overgange og hopper forvirret rundt, som en loppe på en skaldet mands hoved.

Vi hopper fra en nonne scene med baggrundsmusik fra Sound of music til en stakeout scene med temaet fra Flashdance for 30 sek. senere at hoppe over til en scene med en striptease udgave af titelnummeret fra Den lyserøde panter. Nå ja så bliver Cape Fear da forresten heller ikke skånet.

Jeg har set masser af hong-kong film hvor action scenerne er overdrevne, men hvor de i det mindste har forsøgt, at få det til at virke nogenlunde troværdigt. Glem alt om det i denne film. Jeg troede at toppen var nået efter scenen med Trucken, scenen på motocross banen, men ak nej. Vi skal da også lige have de tre engle flyvende op igennem taget af lastrummet på en båd, for derefter i luften at gribe et brædt hver, som tilfældigt er indenfor deres rækkevidde, for derefter at glide på det ned ad siden af skibet på et torv. (Hvem sagde at James Bond var overdrevet?) Puuuuha hvor skal man have slået hjernen meget fra for at sidde og tænke "Orrvvv hvad hvor sejt mand. Fed underholdning!!" Jeg prøvede, men efter jeg slog hjernen så meget fra, at jeg nåede tilbage til barndommen for derefter at nå ind i mit tidligere liv, så opgav jeg.

Hvad er det lige der gør, at instruktører som McG og Michael Bay tror, at hvis en film fiser af sted i et hæsblæsende tempo uden naturlige overgange, så er det fed action?? Hvad med i stedet for at lave nogle action scener, hvor det ikke er SÅ tydeligt, at de tre finker hænger i wires. De brugte også wires i Matrix, men det så godt nok ikke så latterligt ud.

Derudover er forsøget på at gøre filmen til en komedie samtidig med til at få de tre engle til at fremstå som tre bimbos. Især Diaz er frygtelig når hun danser rundt. Hun fremstår mere bøvet end sexet. Drew Barrymore med sine skæve mund når hun snakker (ser næsten værre ud end når Britney Spears stikker tungen ud af munden for at lægge tryk på nogle af vokalerne) er som sædvanlig heller ikke egnet til en sexet rolle og Lucy Liu som kan være sexet, burde have holdt sig til film som "Kill Bill".

Dårligt manuskript, dårligt instrueret, dårlige effekter, super dårlige kamp scener og altsammen leveret af en fyr, som næsten overgår Michael Bay i malplacerede scener.

Jeg ville ønske jeg kunne sige: "men i det mindste var der nogle fede action scener", men da de var så overdrevne og dårligt lavet, ja så kan man jo ikke gå lavere end én stjerne. Desværre.

Damn jeg kommer til at savne underholdende action film som "Die Hard".

Pyyha. Det var lige så rart at komme ud med efter at have spildt halvanden time af sit liv, som når man er oppe og køre, efter at have haft en GOD filmoplevelse.

Efter at have læst anmeldelserne, kan jeg se at McCloud har haft den helt samme oplevelse som mig. (Griner)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.