City of God: Rystende

City of God
Film City of God
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Kynismen i Guds byIndiana
Kynismens ByDarth Vader
Drabelig godDiscoLemon
Helvedet i guds egen byKlausen
Guds by i betændelseRasmusFL
NU er den her!!hail to the king
WowAnonym
RystendeForceoffive
Indlæg Se alle indlæg (28) Se mere

05/01-05Rystende
Filmisk synes jeg ikke denne film er i top, men filmen får en til at tænke. Først og fremmest over hvor små ens egne problemer er. Derudover hvor ubehagelig verden kan være og man sidder tilbage med en følelse af afmagt og føler sig meget lille.

Det er nu ikke fordi, at man blev vidne til noget, som man ikke allerede havde mistanke til foregik på gaderne i slumkvarterene i Rio, men det er alligevel rystende at blive mindet om det.

Man kommer til at tænke på hvor mange steder i verden, hvor man virkelig kan finde helvede på jorden.

Jeg købte filmen i London sidste efterår og under special features er der et Brasiliansk dokumentar program, som viser at virkeligheden virkelig overgår hvad vi nogle gange ser på film (Ved ikke om det er på den danske udgivelse). Dette program var i og for sig mere rystende end filmen.

Jeg ville ikke kalde denne film for en decideret gangsterfilm, selvom den er meget inspireret af Scorsese, men nærmere et "wakeup call" på samme måde som "Boyz´n the hood" i sin tid var det.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.