The Hours: Gribende

The Hours
Film The Hours
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Velspillet FilmperleP-er
imponerendeAnonym
flere timer-Rose*Moth-
De evige tresandmand
imponerendeAnonym
The Hours: Stephen Daldry.El niño
GenialAnonym
GribendeForceoffive
Indlæg Se alle indlæg (37) Se mere

05/01-05Gribende
"The hours" giver et indblik i tre forskellige kvinders liv over tre forskellige perioder. Umiddelbart virker det ikke som om de tre kvinder har meget tilfælles, og dog. De har alle tre en hemmelighed, som de bag stolthed og illusionen om et perfekt liv skjuler for deres nærmeste: De er ulykkeligt fanget i deres eget liv.

Et rørende drama, som bringer temaer på banen, som det at leve sit liv for andre.
Fælles for skæbnerne i denne historie er, at opofrelse ikke hjælper NOGEN af parterne til et lykkeligere liv. Man kan lidt sammenligne det med, at fordi et ægtepar bliver sammen for deres barn skyld, ikke nødvendigvis gør barnet lykkeligere, da det hele bare bliver en illusion, som i sidste ende gør alle parters liv miserabelt.

Udover samhørigheden hos de tre kvinder er der hele tiden scener, som træder igen i hver sin tid. Som f.eks. scenen hvor æggene bliver slået ud i skålen og hvor kvinderne kysser hinanden.

Spoilers!!:
Man får i starten af filmen indtrykket af, at Nicole Kidman er forfatteren som skriver historien, Julianne Moore er læseren og Meryl Streep erden fiktive person i bogen. Hvilket selvfølgelig ikke kan lade sig gøre, da det skal foregå over tre tidsperioder.
Det der umiddelbart får de tre kvinders historie til at hænge sammen, er at Nicole Kidmans bog bliver læst af Julianne Moore og linket mellem Julianne Moore og Meryl Streeps figur er Ed Harris figur.

Skuespillet er helt sublimt og jeg må indrømme, at julianne Moore faktisk ses i sin bedste rolle, da jeg normalt ikke kan snuppe hende og synes hun er irreterende. Nicole Kidman er også fremragende og Meryl Streep og Ed Harris er jo næsten selvsagt gode. Derudover er der nogle kvalificerede skuespillere i flere biroller. Udover Toni Collette som også gør det fortrinligt, ses også Miranda Richardson, John C. Reilly, Claire Danes og Jeff Daniels.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.