De uovervindelige: En af de bedste!

De uovervindelige

05/01-05En af de bedste!
Baseret på en gammel tv-serie af samme navn.

Dette er et rigtig klassisk gangster drama af DePalma, som jo også har givet os "Scarface" og "Carlito´s way". Hele filmen er simpelthen så flot opsat, at man nogle gange tror man sidder og ser en operette eller en klassisk ballet. Til trods for at det er en til tider barsk historie, så er den lavet med så meget klasse, at det gør helt ondt.

Scener som den legendariske med barnevognen (som jo igen er inspireret af den gamle stumfilm. Hjælp! Nu kan jeg sgu ikke erindre hvad den hedder) er simpelthen så flot sat op og slowmotion sekvenserne, får det igen til at virke teatralsk og drømmende.

Kevin Costner ses i en af sine bedste roller (han kan til tider virke lidt søvndyssende på mig. Især efter succesen med "Danser med ulve").
De Niro gør det også overlegent, som sædvanligt fristes man til at sige. I en rolle som han tog adskillige kilo på til, for at kune "udfylde" den korrekt. Derudover gør Connery det rigtig godt og fik Oscar for sin rolle. Der har dog været gjort meget grin med hans accent til denne rolle, som skulle være helt malplaceret. Det skal jeg ikke gøre mig klog på.
Derudover blev jeg helt vild med Andy Garcia da jeg så den første gang i 1987, men han har også fået den "Cool" rolle. Det har selvfølgelig knebet med de helt store roller sidenhen. Han har nok gjort sig mest bemærket i film som "Godfather III" og "Things to do in Denver, When you´re dead".

Fantatisk flot film og et episk gangsterdrama.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.