The shipping News: - Halvhjertet Hallström -

The shipping News
Film The shipping News
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Lassefar i aktionForceoffive
EmilForceoffive
- Halvhjertet Hallström -Emil Schultz
- Gjerlev -Emil Schultz
- Gjerlev igen -Emil Schultz
Virkelig god.Anonym
Kom igen GjerlevAnonym
Andeledes og fremragende.Anonym
Indlæg Se alle indlæg (25) Se mere

05/01-05- Halvhjertet Hallström -
Grebet af mismod efter konens død flytter Quoyle (Spacey) og hans datter tilbage til den landskabsprægede hjemstavn, og nye værdier erfares mens gamle genfindes.

Ingen tvivl om at Lasse Hallström har for vane at have en god historie på hjerte, som han fortæller godt og menneskeklogt. Forsøget her er prisværdigt, men historien er ganske enkelt for tam denne gang. ”The Shipping News” formår ikke rigtigt at fænge, og den er ikke i kontakt med dens karakterer, sådan som Hallström mestrede det i film som ”What’s Eating Gilbert Grape” og ”The Cider House Rules”. Sammenlignet er der niveauer til forskel.

For selvom Hallström stadig er en habil historiefortæller, så bliver han denne gang offer for et mat manuskript, der simpelthen ikke har nok at byde på. Skuespillet ligeledes. Stærke navne som Kevin Spacey, Julianne Moore og Judi Dench falmer i en konfliktsky handling, og ærgerligt er det, når man et eller andet sted ved, det kunne være så meget bedre.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.