Deep Blue Sea: Swim fast!

Deep Blue Sea

05/01-05Swim fast!
Finske Renny Harlin har leveret nogle ganske underholdende film igennem sin karriere. Film som "the Long kiss goodnight" (med exen Geena Davis), "Cliffhanger",
"Die Hard 2", "A nightmare on Elm Street 4: the Dream master", ja selv pirat floppet "Cutthroat Island" igen med hans exkone Geena Davis i hovedrollen, synes jeg var ok underholdning.
De mest tvivlsomme (i hans Hollywood karriere)
er kommet i starten af hans karriere og for nylig. Nemlig de to første: Krigsdramaet "Born American" og lav budget gyseren "Prison" med Viggo Mortensen i en af hovedrollerne. Det største flop er dog kommet på det seneste og havde Sly i hovedrollen, nemlig Days of thunder klonen "Driven".

Denne film havde jeg de laveste forventninger til, efter at have set traileren og diverse tv spots.
Jeg blev meget overrasket! Selv om effekterne ikke er noget at råbe hurra for, så bevares den uhyggelige stemning hele tiden og der sker noget hele tiden i denne action/thriller, så man keder sig ikke.

Dette er en af den slags film, som man sagtens kan forstå hvorfor andre ikke kan lide, men den fik nu engang skovlen under mig. Måske fordi jeg ikke er så glad for hajer, who knows. Jeg gyste ihvertfald med og fik da også action for pengene.

Den minder mig til dels om nogle af Alien filmene, pga. situationen de befinder sig i. Afskåret fra omverdenen på et øde sted, og monstre lurende rundt omkring på gangene.
Simpelt koncept men det virker for mig.

Til trods for effekterne en utrolig vellykket film og jeg vil give dem herinde ret, som skriver at det er den bedste haj film, der er lavet siden "Jaws". Som jo heller ikke havde den mest vellykkede haj med, men fungerede alligevel.

Udover Samuel L. Jackson og Stellan Skarsgård og rapperen LL Cool J, består casten mest af "up´n coming" unge skuespillere, som f.eks. Thomas Jane (Som også kunne ses i filmatiseringen af Stephen King´s "Dreamcatcher" og sammen med John Travolta i det kommende remake af tegneserien "the Punisher", som tidligere er filmatiseret med Dolph Lundgren i hovedrollen.), Saffron Burrows og Michael Rapaport (som dog har medvirket i adskillige film, uden at slå helt igennem.)Wonder why!? *G*

4 stjerner er lige for lidt, da den underholdt mig mere end normalt og da man ikke kan give 4 1/2 stjerne, så får den hele 5 i underholdningens navn. (Måske lige i overkanten, men sådan bliver det nu engang).

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.