Dybet: Mystisk og flot

Dybet
Film Dybet
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Fantastiskt!!!JS
Men slutningen...RasmusFL
Fantasy'en ødelægger ALT!Dennis Laursen
UndervurderetAB
Dybt vandSystemDyr
Mystisk og flotForceoffive
DonForceoffive
dybetAnonym
Indlæg Se alle indlæg (11) Se mere

05/01-05Mystisk og flot
Denne sci-fi undervandsfilm er noget af det flotteste jeg har set. Hvem andre end James Cameron kan levere noget i stil med denne. Typisk Cameron.

Ligesom Thomas har den fået de 6 stjerner fra mig udfra at det er Special editionen vi snakker om. Da jeg stadig ikke kan komme mig over slutscenen og meningen med filmen, som er cuttet ud af den oprindelige biograf version.

I takt med at man kommer længere og længere ned i Dybet, bliver man samtidig mere og mere fascineret af filmen og dens billeder.

Det er også en vidunderlig cast: Ed Harris gør det suverænt, Mary Elizabeth Mastrantonio (fra "Scarface") ses her i sin bedste roller og så er Michael Biehn for en gang skyld ikke en af heltene i en Cameron film, som han var det i Terminator og Aliens.

Fantastisk flot film med flotte effekter og en rørende historie.

Hollywood når det er bedst og mest storslået.

Thomas: Hvad skete der lige her? Tror du Scope har "lyttet" med igen, for jeg var da inde så sent som igår, da jeg anmeldte "Aliens" og påpege, at det var ærgerligt, at denne film ikke var at finde herinde. Det er sgu da hurtig service hva? Imponerende. Hvis det altså ikke er dig, som har "kimet" dem ned. *G*

OBS: Filmen er iøvrigt filmet i et forladt og ryddet atomkraftværk, som filmholdet fik fyldt med vand. Hvilket arbejde!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.