Den Frygtløse: Mighty good

Den Frygtløse

05/01-05Mighty good
Hjælp, jeg er ved at gå i selvsving. Efter at have skulle anbefalet "Tid til kærtegn" er jeg begivet mig over i en type af film, som minder mig lidt om hinanden pga. temaet i dem. Nemlig film hvor vi følger begivenhederne fra børns synspunkt. Mærkelig idé at få, men det er alle gode film og de minder mig lidt om hinanden:
"Små og store helte", "King of the hill", "Radio flyer" og nu er jeg så nået til "the Mighty" og vil slutte af med at give et par ord med til Peter Jackson´s "Oh heavenly creatures".

Denne film er i mine øjne en varm, eventyrlig og følelsesladet film, som beskriver to vidt forskellige drenges venskab til hinanden. Selvom de er forskellige, så er de dog begge udstødte. Den ene pga. sin statur og den anden pga. sine skavanker, da han lider af en knoglesygdom. Venskabet opstår til at starte med nærmest af praktiske grunde, men drengene formår i takt med at filmen og de selv udvikler sig, at få en vedvarende indflydelse på hinandens liv.

Den mindste af drengene spilles af Macaulay Culkin´s lillebror Kieran, som i øjeblikket er aktuel i "Igby goes down".

Derudover ses Sharon Stone i rollen som Kieran Culkin´s mor og den udmærkede James Gandolfini optræder i en mindre rolle.

I mine øjne en lidt undervurderet film indenfor denne genre.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.