Hjælp - det spøger: Meget undervurderet

Hjælp - det spøger
Film Hjælp - det spøger
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Don't fear the reaperSystemDyr
Waauuuv!!!Philippa
Fed film!Anonym
PJ RULES !!Anonym
Jacksons bedsteTylerdurden
Meget undervurderetForceoffive
B filmAnonym
Hr. Jackson scorer igenLars Sandgaard
Indlæg Se alle indlæg (12) Se mere

05/01-05Meget undervurderet
Damn! Så nåede du det igen før mig Thomas (Ligesom med "Dybet"), men det er da super, at Scope igen har taget det til sig.

Da jeg alligevel skrev mine kommentarer til denne film for en uges tid siden under "Event horizon", så kunne jeg jo lige så godt copy-paste det meste af det derfra.

Det virker højst besynderligt på mig, at denne film ikke dukkede op i biografen. Peter Jackson´s første rigtige Hollywood produktion har Michael J. Fox i hovedrollen og er en film med humor, adventure, gys og flotte effekter.

Derudover er der (udover Fox) en rigtig god cast bestående bl.a. af Jake Busey, R.Lee Ermey og den fantastisk morsomme Jeffrey Combs (fra "Re-animator). En super underholdende og MEGET undervurderet film.

Jeg ved ikke om det er blandingen af genrer der har skræmt folk, men det virker for mig. Eventyrlig morsom film med fede effekter og den mest underholdende film jeg så på video det år.

21/04-05ELendig
Anonym
Dårlig film i forhold til Jacksons andre film Ringens herrer. Dårligt skuespil historie og ide. Det virker bar ikke.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.