The Deer Hunter: Bravo

The Deer Hunter

02/06-04Bravo
Anonym
For en der siger han ikke er ekspert i Eastwood rammer du meget godt må jeg så sige.

Medmindre jeg skal opfatte noget af det du skriver som ironi, så må jeg da erklære mig enig langt hen ad vejen. Eastwood var dog ikke med i Once upon A Time In The West, men derimod i Leones tre forgående film, der i dag kendes som dollars trilogien. Eastwood blev faktisk tilbudt at medvirke i Once.. i den rolle som Bronson så kom til at spille, da Eastwood meldte fra, da han synes at de fleste af de andre roller i filmen var langt mere spændende end den han skulle spille (og han var samtidig kørt lidt træt af de film, hvor hans rolle ikke var en ægte person, men mere et symbol).

Angående Leone: Ja hævnes tomhed og så den meningsløse død, og derfor er døden i flere af hans i øvrigt få film også skildret så brutalt afstumpet og ja, meningsløst. Desværre var der mange dengang der kun fangede brutaliteten og opfattede den som vold for underholdninges skyld. Tarantino er jo inde på noget af det samme som Leone var.

Det er jo ofte let at kritisere Eastwood, men han rummer mere end det øjet lige ser, hvis man gider tænke lidt over det, og for mig står han som en hæderlig/ærlig filmskaber og skuespiller, der igennem mange år har lavet solide (hovedsagligt) amerikanske film.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.