Ringenes Herre - Eventyret om ringen: Silverscreen

Ringenes Herre - Eventyret om ringen

05/01-05Silverscreen
Ja det er jeg sikker på. Hvis du kigger ned, så kan du faktisk se, at du jo har givet denne film 3 stjerner adskillige gange og de tæller med for hver gang. For at det ikke skulle gøre det, skulle vi jo have en "log/in", som gjorde at vi kun kunne stemme én gang og "huskede" at vi allerede havde stemt.

Du har fuldstændig ret mht. dem der stemmer, som ikke har set filmen. Total idiotisk. Der er også nogle som skriver "Skodfilm" og så giver de alligevel 6 stjerner. Det er også grunden til, at jeg ikke føler at jeg kan bruge de procentsatser til noget.

Der er imidlertid en del, som synes det er belastende, hvis en film de er vilde med, giver et dårligt indtryk overfor andre pga. procentsatsen. Især hvis der f.eks. kun er 10 der har afgivet karakter og de 5 personer har givet filmen 6 stjerner, mens de 5 andre karakter stammer fra den samme person, som har givet 1 stjerne, hver gang han/hun har kommet med en ny kommentar til filmen.

Det må man jo respektere og som Thomas nævnte det: Fordi nogen laver rav i den, betyder det jo ikke, at så kan vi andre lige så godt også gøre det.

Scope burde måske være bedre til at informere om dette på forsiden, da der åbenbart også er en masse, som ikke er klar over dette. Jeg var da heller ikke selv klar over det til at starte med, men det var der nogen som gjorde mig opmærksom på i sin tid og tak for det. :O)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.