Ringenes Herre - Eventyret om ringen: Kim

Ringenes Herre - Eventyret om ringen

05/01-05Kim
(Griner). Du er sgu for morsom.
Hvor har jeg skrevet, at jeg er blandt den flok, der render rundt med fehår og papsværd (som du beskriver det) og betragter LOTR trilogien som noget helligt, som ikke må tilsvines??
Det får du meget svært ved at finde min ven.

At du udleder det af, at jeg hentydede til, at det var noget mærkeligt noget, at du hele tiden skulle stemme på den, når du kom med en kommentar, det må stå for din egen regning.
Har jeg beskyttet "LOTR", når du har kritiseret den? I think not.

Jeg er af den overbevisning, at du har lige så meget ret til at kritisere filmene, som folk har til at rose dem. Jeg har på intet tidspunkt kritiseret dig for at kritisere LOTR. Jeg har hentydet til, at folk der godt kunne lide denne film, nok syntes at det var irreterende, at du hele tiden trak den ned i karakter, når du kom med en ny kommentar.

Jeg har ingen problemer med min udtale, så jeg får nok ikke mit navn galt i halsen og med hensyn til at du skriver "Det er en film, EN FILM!".
Ja Kim, det er JEG godt klar over. Er du det, siden du lader det gå dig så meget på, at så mange godt kan lide den? Igen kan jeg ikke forstå, at du slynger den bemærkning ud til mig, da jeg ikke engang har anmeldt filmene eller givet udtryk for min mening om dem endnu.
Jeg erindrer kun, (inde under en anden film) at have kritiseret folkene bag filmen, for at gøre dværgen Gimli til "det sjove indslag" med de sjove punchlines, da han bliver beskrevet mere barbarisk i bøgerne.

Så den undskyldning du snakker om, kan jeg slet ikke se nogen baggrund for??

På den anden side, så kan du altid komme og stikke os andre en undskyldning, når du f.eks. indser, at den måde de mandlige skuespillere bliver fremstillet på i "Troja" ikke er tilfældigt, men et velovervejet publicity stunt, for at få pigerne ind at se filmen. Når du indser det, så kan du altid komme og stikke folk som Don og mig selv en undskyldning for, at have beskyldt os for noget så barnligt som at være jaloux på skuespillerne.
Ellers skulle vi jo også beskylde dig for at være jaloux på folk med fehår eller hvad?

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.