Ringenes Herre - Eventyret om ringen: Kim

Ringenes Herre - Eventyret om ringen

05/01-05Kim
Lol.

"De gamle grækkere var optaget af kroppen,og det er faktisk sådan at kroppen er det, de "fleste" piger tiltrækkes af,(både dengang og idag) om du vil det eller ej!...Undskyld!"

Griner. Det må sgu være nogle sørglige piger du er omgivet af.
Selvfølgelig tiltrækkes piger FØRST af udseendet og dernæst (forhåbentlig) af hvad fyren indeholder. Sådan er det da også med mænd, men hvad faen har det med "Troja" at gøre? Det virker som om, at du modsiger dig selv, da du jo dermed indirekte siger, at eftersom piger primært tiltrækkes af kroppen, så er det derfor fyrene render rundt og flexer i "Troja". Ikke for at lokke piger ind og se filmen, men fordi sådan var det jo dengang. Nej hvor bekvemt for producerne hva? Hvorfor render de så ikke rundt og flexer i "Gladiator" i bar overkrop konstant og adskillige lignende film? Det er MÅDEN det er fremstillet i "Troja" som gør det så indlysende, at det bare er for pigernes skyld, men hvis du ikke kan se det fair nok.

Stol på mig, at diskutere med dig er heller ikke just lutter lagkage. Især ikke når du slutter af med at stikke halen mellem benene og redde din røv ved at skrive "Jeg skrev det som en provokation og alle sprang i med samlede ben og knyttede næver!". Nøj der fik du os sgu Kim. Good one. Så er vi jo helt til grin.

Du har efterhånden diskuteret med så mange herinde, at du ikke selv kan hitte ud af det. Det kunne man jo se, når du forveksler mig med en forkæmper for LOTR.

At prøve at hentyde til, at jeg ikke kunne finde ud af skille mit navn til "Force of five" har dog været den morsomste. Den skal du have tak for. Det er den dummeste jeg hidtil har været vidne til her på Scope. Men det var jo bare for at provokere ik´ Kim. Du kan sgu da ikke forvente at blive taget alvorligt med sådan en latterlig udtalelse.

Hav det brunt!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.