Ringenes Herre - Eventyret om ringen: Kim

Ringenes Herre - Eventyret om ringen

05/01-05Kim
Som en afsluttende bemærkning:

Du bliver ved med det der "buuu huuu I er mange mod to og I må have ret siden I er flest". Jeg er STADIG ikke med i diskussionen om LOTR.
Til dit spørgsmål: Jeg kender mange der ikke har været deres kæreste eller kone utro. Jeg er selv en af dem.
Med hensyn til det andet så bliver de fleste piger, som er målgruppen for de fyre i en film som "Troja" jo også fascineret og småforelsket (i en vis forstand) i den fyr oppe på lærredet.
Som en anden bruger skrev til mig engang herinde: "Det er derfor, at det er mere "ok" for en pige, da de har den der lillepige drøm om at ride ud i solnedgangen sammen med ham på en hvid hest. Hvorimod hvis det er fyrene, så tænker de kun på at få hende på lærredet med i kanen."

Jeg snakker om filmen "Troja" mht. det punkt, ikke om hvordan din omgangskreds ser ud og hvad du oplever og hvor mange der bliver skilt.

Nok om det, nu er der sgu også blevet kogt meget suppe på, at jeg nævnte at fans af LOTR nok blev irreteret over, at du blev ved med at give to stjerner, for hver gang du kom med en kommentar. At du så har misforstået det som, at nu var jeg endnu en i rækken som skulle beskytte "LOTR" overfor dig, det er jo beklageligt.

Hvorom alt er, så er det jo spild af tid, da du jo tilsyneladende er fuldstændig ligeglad. Så må de jo blive ved med at skrive korte indlæg som "Verdens fedeste film" og give filmen 6 stjerner for at hive den op igen efter dig. Derefter vil du så igen kritisere dem for ikke at komme med en brgrundelse for hvorfor det er verdens fedeste film og sådan vil det jo fortsætte indtil du bliver klogere.

Silverscreen: Du har ret, men mit problem har været, at Kim ikke har fattet, at jeg ikke var en del af den diskussion, som I startede med LOTR fansene herinde og tilsyneladende ikke forstår, eller vil forstå hvad min simple kritik gik ud på.
Jeg gentager lige en sidste gang for Kim: HVORFOR BLIVE VED MED AT GIVE FILMEN KARAKTER NÅR MAN KOMMER MED EN KOMMENTAR, NÅR DET TRÆKKER FILMENS GENNEMSNIT NED, MEDMINDRE DET DA BEVIDST ER FOR AT PROVOKERE??

Det var min eneste kommentar til ham og han har ikke kunnet finde ud af at svare andet end at hentyde til, at det var op til ham selv. Ergo må man konkludere, at det er en ligegyldig provokation fra en mindre begavet person.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.