Den røde drage: Stop mens legen er god...

Den røde drage

05/01-05Stop mens legen er god...
Igen skal vi dele stue med Hannibal Lector og hans tilbøjeligheder til menneskekød, kan det blive bedre... LANGT BEDRE!!


Ved ikke hvorfor denne film skulle laves. Den bringer ikke noget nyt til genren, den har ingen twists, den er ikke rigtig underholdende, den er altså bare endnu en i genren...


For at starte fra en ende af, så kan vi begynde med morderen (Fiennes). Grunden han lægger for dagen, er at han som barn blev misbrugt, og nu er der tilsyneladende en drage inden i ham der kræver blod. Originalt? Host Host Host... Hvis man vil se en film med gennemsnits mennesker der bliver "underlige" pga. misbrug i barndommen, så se "One Hour Photo" med Robin Williams, den holder. Med meget få midler endda, i forhold til Fiennes rolle hvor man får en forholdsvis masse at vide, uden at det gør indtryk.


Norton spiller okay i rollen som Graham, og det er til en hvis grad med til at hæve filmen en smule. Det negative ved hans rolle er, at man ikke får en skid at vide om ham. Ham og Hannibal kender hinanden år tilbage, og de kommer op og slås, det er sådan set det. Udover det virker han også lige en smule for selvsikker, i forhold til f. eks. Clarice (Foster) i "Ondskabens Øjne". Dette skyldes nok at Jonathan Demme er en langt bedre instruktør end Brett Ratner, da han får mange flere ting med i hans film, f. eks. får Clarice smidt ting i hovedet da hun går nede på fængselsgangen, og de andre fanger taler til hende. Ratner får ikke gjort en skid ud af, at Graham skal virke en smule bange, og det får i sidste ende filmen til at virke utroværdig.


Sidst men ikke mindst skal vi lige runde Hopkins' rolle, som kannibalen Hannibal. Efter min mening så overspiller han vildt sin rollle, og når han taler sit så fine engelsk (som folk plejer at rose ved ham), så får det i denne film ham til at virke en smule bøsset!! Undskyld mange gange, men jeg kunne ikke tage ham seriøst...


Som afslutnings kommentar, vil jeg skrive at jeg fandt filmen skuffende i alle henseender. Hverken instruktøren eller skuespillerne får rigtigt leveret varen, i en film jeg finder noget satset at lave. Den får dog 2 stjerner, pga. at den visse steder er okay spændende.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.