E.T.: NUTS!

E.T.
Film E.T.
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Familie film i god stil.Derrwolf
silevrscreenChristian.
E.T.Philip-L
Til Chr.Silverscreen
Chr. igenSilverscreen
fin fintAnonym
MESTERVÆRK !Anonym
Jaws...Anonym
Indlæg Se alle indlæg (24) Se mere

07/07-04NUTS!
Anonym
MMM, ja. Du har ret. Spielberg kan intet og VAR rent faktisk både påvirket af svampe (som han ryger da det ikke længere er nok at spise dem åbenbart), LSD og ayahuasca da han instruerede filmen - husk han ikke skrev den selv, fordi hans hænder rystede så meget pga abstinenser OG BAD Melissa Matheson gøre det for ham.

Denne tråd er forøvrigt ret dum....længere nede beskyldes Spielberg for at bl.a. ikke at lave ret meget selv, at plagiere og at være en dårlig instruktør. Magen til sludder skal man lede længe efter. Han har været alle genrer igennem og kun 1941 (som han kun omtaler som 'my comedy') er helt galt på den. Fincher, Jackson og de andre "nyere" instruktører er uden tvivl blevet inspireret af Spielberg (især Peter Jackson).

Og her på scope er folk så kloge, at vi godt kan ignore at Spielberg blev taget ind i studio systemet pga sit åbenlyse talent i kortfilmen Firelight (som senere blev til Nærkontakt af Tredje Grad), han blev testet af producerne på en sponseret kortfilm og bestod "in flying colors", han har aldrig gået på filmskole, han har vundet AFIs Lifetime Achievement Award, han er Oscar vinder, hans første ægte bio-film (Duel var jo oprindeligt en cable produktion) satte nye standarder for både indtjening, masseappeal med tema og ændrede hele den vestlige verdens syn på hajer.

Og Silverscreen har helt ret mht. Hitchcock. Han interesserede sig meget mere for at styre sit kamera, der skulle bygge suspense op, end sine skuespillere. Med minder du var så uheldig at være hans "Leading Lady" så blev du overvåget konstant (Hitchcock blev let jaloux). Men genial instruktør.,

Til slut vil jeg sige at jeg fucking ELSKER E.T. og at det er den første film jeg kan huske at se i biografen (yep, jeg sad der i Imperial i 1982), og ja jeg tudede som det lille barn jeg var da ET forlod Elliot.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.