Memento: Jesper

Memento

05/01-05Jesper
Teddy udnytter jo Leonard´s lidelse til egen vinding. I starten har han jo nok haft medlidenhed med ham, men da han så indser, at leonard alligevel ikke kan huske, at han har fået sin hævn, så beslutter han sig for at udnytte Leonard og samtidig give hans liv mening.
På den måde kan Leonard jo udrydde alverdens John G.ér i den tro at det er hans kones morder, mens Teddy tjener på det.

Det er jo desuden Leonard, som sætter sig selv på sporet af Teddy (som sin kones morder) i slutningen af filmen (starten af historien), da han noterer nummerpladen mens han siger noget i retning af "Du kan være min John G.".
Dermed ved han, at ved at manipulere sig selv vha. af sin lidelse, så vil han i sidste ende vil få hævn over Teddy for de ting han har fået ham til.

At Teddy stadig bliver ved hans side under denne søgen, som han ikke ved vil ende med at få ham selv dræbt, er for at holde sin "guldfugl" tæt til livet.

Et spørgsmål som lidt kommer til at stå i det uvisse, er om historien Teddy prøver at binde Leonard på ærmet til sidst (Starten) med at historien om Sammy Jankins i virkeligheden er Leonard selv, har noget på sig. For i det tilfælde, så er Leonard´s kone jo slet ikke blevet dræbt af de to junkier. Det vil så igen være en historie Teddy har fundet på for at udnytte Leonard´s lidelse.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.