Die Another Day: ©Product placement©

Die Another Day

05/01-05©Product placement©
Jeg har heller aldrig været begejstret for Pierce Brosnan, men det gælder nu i alle film. Jeg synes han er en kende for tør.
Til gengæld synes jeg dog, at "Die another day" er den bedste Bond film der har været i mange år. Specielt fordi at de har turde tage nogle flere chancer. Specielt med opbygningen af starten.
Derudover synes jeg, at Halle Berry er den bedste bond pige der har været efter Ursula Andress i "Dr. No".

Det der er det belastende ved at se Bond film nu om dage (udover Brosnan), det er at man føler man ser en reklame film for biler, ure etc. etc.
Det tager lidt af charmen af, da der ikke engang bliver lagt skjul på det mere.

Sjovt du nævner "Strengt fortroligt" Peter, for det er faktisk min yndlings Bond film sammen med "Lev og lad dø". Jeg synes dog at Connery og Moore har været lige gode til at udfylde rollen, på hver deres måde. Så det er tilfældigt at Moore lige er med i de to jeg nævner. Jeg synes bare, at det er de to mest underholdende Bond film der har været. Skarpt forfulgt af "Goldfinger" og "Octopussy".

Denne får 5 stjerner, for at have været overraskende underholdende.

Det var også på tide, at instruktøren Lee Tamahori diskede op med noget underholdende fra Hollywood efter adskillige mislykkede forsøg efter den fantastiske debut han fik med "Once were warriors".

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.