Se7en: Lige præcis

Se7en
Film Se7en
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Dyster mørk og makaber Martin Lindahl...
Min kommentar til Se7enFilmBaron
Slettet
Oscar-Prognosewrathcoil
Pis!Anonym
Fantastisk!Martin
Fremragende thriller..!DiscoLemon
Benjamin Button!!wrathcoil
Indlæg Se alle indlæg (82) Se mere

03/08-04Lige præcis
Anonym
Vi kender det jo fra kubricks 2001 A space Odessey som ved premieren i 1968 henrykkede verden, og skabte gro-bund for alle de sendere udsendte genre hybrider af gode science fiction film.

Arthur C Clarke har fra jeg har været helt lille, interreseret mig enormt, og specielt starten af den første bog (Rendezvouc with Rama) kunne være fantastisk at opleve på det store lærred med alskens cgi effekter man kan præstere i dag.

for de uindviede kan jeg fortælle at en kæmpe asteroide hamre ned i venedig, og sprænger hele syd europa væk fra verdenskortet. Hvorefter man bliver hevet ud i det ydre rum, og for introducreret selve handlingen, som ikke skal siges for meget om læs bogen istedet!

Med Morgan Freeman ved produtions roret og en dygtig instruktør der forstår at svinge med milliarder, kan dette eventyr muligvis overgå selv Peter Jascksons formidable Ringenes Herre trilogi.

så gode intentioner herfra, og med snarlig filmatisering i sigte kan jeg ikke andet end ønske held og lykke med dette vidunderlige projekt.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.