Swingers: ©Glimrende©

Swingers
Film Swingers
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
..This place is dead anyway..Faust
this is money!!Anonym
©Glimrende©Forceoffive

05/01-05©Glimrende©
Kald det en 90érnes ungdomsfilm eller hvad du vil, men "Swingers" har sin egen stil og det er en intelligent instrueret film med en simpel handling, som tager problemer og situationer op, som os drengerøve kan relatere til.

Så piger, hvis I vil vide hvordan fyre tænker, så tjek den her film.

Vince Vaughn er helt suveræn som Trent i filmen der kickstartede hans karriere. Jon Favreau giver et realistisk portræt af en fyr som har nedtur over, at pigen i hans liv er skredet. Man ved ikke om man skal elske eller hade ham, da han indimellem bringer selv ud i nogle pinlige situationer i sin kamp for at komme videre med sit liv. Måske er det så svært at kigge på, da vi alle har prøvet noget lignende i vores liv på et eller andet tidspunkt. Det vil sige, de af os som har prøvet at være forelsket.

Super lille film som altid kan hive en op, hvis man er i dårligt humør og samtidig er det en af mine yndlingsfilm. Sammen med "Chasing Amy" må dette siges, at være 90érnes bedste bud i sin genre.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.