8mm: En nødvendig Schumacher film!

8mm

11/09-04En nødvendig Schumacher film!
Anonym
Efter at have genset filmen, må jeg indrømme, at jeg har fejlbedømt den. Tit og ofte er det sådan, at nogle film bare bliver bedre efter gensyn. Og det er heldigvis blevet tilfældet med 8mm.

Filmen behandler et alvorligt emne (Snuff-film), hvor Schumacher formår at gå bag facaden og fortælle os den skræmmende sandhed om pornoindustriens sande jeg.

En barsk, men absolut nødvendig film som stikker meget dybere end Schumachers tidligere film. Måske Schumachers mest kontroversielle film til dato.

I hovedrollen har vi Nicolas Cage, som dominerer rollen totalt. Han har fået en interessant rolle, som han udfylder perfekt. Det samme kan jeg sige om Joaquin Phoenix, som altid er velspillende i hans biroller. Man kan egentlig ikke klage meget over skuespillet, det er ganske enkelt fremragende.

Filmens stil er dyster og alvorsfuld, og det passer jo fint ind til filmens tema. Jeg vil stadig påstå, at filmen er sine steder rigtig ubehagelig, uhyggelig og klam, men det er stadigt nødvendigt, at det bliver vist på film.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.