De Frygtløse - The Muuhvie: Bare for fed...

De Frygtløse - The Muuhvie
Film De Frygtløse - The Muuhvie
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
WAUW!!Camilla
Muuuve onAnonym
Anderledes Disney film!Anonym
total fedAnonym
Bare for fed...Anonym
for fedAnonym

04/10-04Bare for fed...
Anonym
Howdy, Howdy folkens

Hvor skal man begynde og hvor skal man slutte. Tja filmen er jo et rendt mesterværke punktum... ej jeg skal lige skrive lidt mere.

De frygtløse er bare en hamrende sjov film, men samtidig er den også sød, spændende og humoristisk med nogen herlige repliker som gør at man som publikum bliver overrasket... f.eks. når man finder ud, hvordan skurken snubber alle kvægene, det er bare for sjovt.(vil ikke røbe det endnu, hvis du ikke har været inde og se den

Jeg synes at alle skuespillerne gør et godt arbejde... deres stemmer passer geinialt til, i sær om man så kan sige "himmelfarmen 3 engle," Grace, Maggie og Mrs. Caloway som man siger bag en stor rustninger gemmer der sig altid en lille person og det passer jo godt her.

Pernille Schrøder, Birthe Neumann og Iben Ihjele er vildt godt som nogen køer, deres stemmer passer godt til den rolle (Tag det ikke personligt:). Jeg havde dog aldrig troet at Søren Pilmark skulle ligge stemmen til den Jodlen skurk, men på den anden side han er med i Ørkenens Sønner så han er vel vandt til det, han gjorter det i hvertfald GODT ... det gjorder alle skuespillerne helt til et 13-tal.

Så dem der ikke har været inde og se her er mit råd: GÅ IND OG SE DEN... DU VIL IKKE FORTRYDE DET, HVIS DU HAR BRUG FOR AT GRINE SÅ ER DEN SAGEN...!!

Knus og Kram Stine

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.