Young Guns II: Blaze Of Glory

Young Guns II
Film Young Guns II
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
©De unge rider igen©Forceoffive
Blaze Of GloryAnonym

16/10-04Blaze Of Glory
Anonym
Billy The Kid (Estevez) driver rundt i New Mexico sammen med vennen Pat Garrett (Petersen). Men Garrett falder ham i ryggen og lader sig hyre som U.S. Marshall til at fange Billy.

En overbevisende efterfølger, som måske ikke præges af den store handling, men byder på solid western action i storslåede landskaber og typiske frontier byer. Modsat den forrige film, så virker ”Young Guns II” mere episk og er mere i tråd med den klassiske western kombineret med den mere rå italienske, det er som om man har sluppet det mere ungdommelige fra forrige film og har ønsket at fortælle en historie om venskab og forræderi.

Historien bygger langt fra på sandheden om Billy The Kid (eller det man kender til den), men den rummer alligevel elementer af hvad man kan læse i historiebøgerne om ham.

Jon Bon Jovi har lavet en par sange til filmen (og tillige et helt album inspireret af selv samme) og dem var jeg vild med dengang, og jeg skal gerne indrømme at jeg stadig finder dem frem fra tid til anden og nyder dem.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.