Calendar Girls: Det Bar' Kvinder...+ 50

Calendar Girls

21/10-04Det Bar' Kvinder...+ 50
Anonym
En gruppe middeldalrende kvinder, anført af den oprørske Chris (Mirren), beslutter sig for at lave en kalender, hvor de udstiller sig selv nøgen, for at rejse penge til et lokalt hospital.

Typisk engelsk komedie og feel-good film, baseret på en sand historie. Historien fortælles simpelt og efter den gængse kurve for sådanne film, først problemer, så succes og så giver succesen problemer, for at alt kan ende lykkeligt på den politisk korrekte måde, som filmen hele vejen har lagt op til at vi skal ønske, og det uden overraskelser eller en eneste god vision. Det kan vel være okay, selv om der ikke kommer de helt gode film ud af det.

Her er hverken historien, personerne eller det meget langsommelige tempo desværre særlig interessante, jeg kedede mig i hvert fald bravt i perioder. Jeg synes også filmen hæmmes af de klicheer som en skabelonskåret handling som denne lægger op til, netop fordi man ikke en gang prøver at gøre det uventede. Største ros jeg kan give filmen er, at Mirren i hovedrollen gør det godt, som kvinden der får smag for succes og derved er ved at sætte hele sit trygge og bekvemme liv, som hun jo inderst inde elsker, over styr.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.