De Utrolige: Utrolig? Ja så sandelig...

De Utrolige

14/11-04Utrolig? Ja så sandelig...
Anonym
Denne film er en gave til lattermusklerne, den familieglade person og den som elsker en film, hvor der er kælet for detaljerne. Samtidig er den en giftig brod for alle, som kun vil have en film, der enten er klassisk eller har en meget dyb mening. For sådan er den bare IKKE.

Jeg kan kun give Claudius ret i hans udtalelser. Der er blevet kælet for persongalleriet, en anderledes historie og især grafikken. Mht. grafikken lagde jeg mærke til én bestemt ting: På et tidspunkt bliver Hr. Utrolig såret af en kæmperobot. Ikke spor mystisk. Det fantastiske er, at Pixar har husket det lille sår under samtlige kampscener bagefter med denne robot. Selv de kampscener, hvor du kun ser Hr. Utrolig mindre end et sekund, er skrammen med. Jeg er frygtelig til at lede efter fejl i detaljerne, derfor har jeg bemærket dette. Er der en lille detalje, som f.eks. et mindre sår, i en anden film, kommer den som regel ikke frem, før den skal "gøre gavn" i scenen. Som Claudius siger, er de også blevet tydeligt inspirerede af James Bond. Jeg så filmen sammen med mine mindre søskende og min veninde, og veninden og jeg kom tit med små bemærkninger om, at de vist havde set James Bond her og der. Til stor fortrydelse for mine søskende, som slet ikke kunne se detaljerne (måske fordi, de slet ikke har set så mange Jams Bond-film, som jeg og min veninde har)

Jeg havde nok regnet med en lidt triviel superheltefilm, for det er ikke lige det, jeg kender Disney for. Men mine bangeanelser blev til skamme. En film fyldt med humor, en anderledes anseelse af superhelte, samt familielivet som en af de vigtigste faktorer (jeg er helt VILD med at familielivet spiller den rolle det gør).

Min yndlingsstemmelægger er helt klart Pia Rosenbaum, som lægger stemme til Edna. En herligere sammensætning skal man lede længe efter. Hun får den lille irriterende figur med kæmpebriller og grydehår til at ligne alt andet end en stor designer, og alligevel. Det er fantastisk.

Den eneste grund til, at jeg ikke giver De Utrolige 6 stjerner, er simpelthen, at jeg godt kan lide en "mættet" handling, hvilket De Utrolige ikke har, for det ville hele filmens idé slet ikke kunne kapere. Men efter at have set den med dansk tale, har min veninde, min søster og jeg besluttet os for at se den på engelsk. Det fortjener den. Og mon ikke, den får en plads i stuen, når dvd'en kommer?

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.