8 Mile: Blister

8 Mile
Film 8 Mile
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Skide til kanten - eller på kanten...Bries Blog-O-R...
Er fan af EminemAnonym
rap-rapmacrel
3deleAnonym
fint!Anonym
Lose Yourself!AB
BlisterForceoffive
Til filmpelle...Jesper
Indlæg Se alle indlæg (132) Se mere

05/01-05Blister
Nu glemmer du lige, at filmen er løst baseret på Eminem´s liv FØR han blev signet af Dr. dre´s label og selv om filmen ikke er en decideret selvbiografi, så minder den på mange måder om Eminem´s kamp for at blive respekteret som hvid rapper og slå igennem. (F.eks. bor han i en trailer sammen med sin ustabile mor i Detroit og prøver at slå igennem via battles i diverse klubber. Det passer jo fint med virkeligheden for Eminem DENGANG.)

Selvfølgelig har han det ikke elendigt nu. Det er sgu da det dummeste jeg har hørt. Manden har jo tjent kassen. Det betyder sgu da ikke, at han er født med en sølvske i munden. Filmen skal jo desuden ikke forestille at foregå nu, men tilbage i 90érne, så din kritik af filmen er mig en gåde.

De temaer som Sandman kommer ind på giver filmen en større dybde og det skal vi nok takke Curtis Hanson for. Man frygter jo altid det værste, når man ser at det er en rapper som står øverst på plakaten. Så Hanson har formået at holde folk i skak.
Derudover skal man ikke engang have meget forstand på hip hop, men nærmere have en anti hip hop holdning for ikke at kunne værdsatte de battles vi her er vidne til i filmen. Eminem er en af de få rappere, som er blevet et pop ikon, som har noget at have det i, når vi snakker lyrik. Selvom man godt kan blive træt af ham, så må man respektere ham for det. Jeg kunne forstå din kritik, hvis det havde været P.Diddy eller Vanilla Ice, som havde spillet hovedrollen.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.