3000 Miles To Graceland: ©Malplaceret©

3000 Miles To Graceland

05/01-05©Malplaceret©
Jeg er overrasket over, at så mange herinde er så vilde med denne film, men sådan skal det åbenbart være.

Til trods for et par ok action scener, så kan man tydeligt mærke, at det ikke er en erfaren instruktør vi har med at gøre. Til tider bliver filmen simpelthen for lang og man føler lidt at filmen ikke kommer nogen vegne.

Det har bl.a. noget at gøre med, at det som skal fylde tomrummet imellem actionscenerne ud, nemlig replikkerne og handlingen er så malplaceret, at man indimellem sidder og krummer tæer og det er endda udelukkende sammenlignet med andre film indenfor genren.

For selvfølgelig er det ikke skuespil og handling der er sat i højsædet når det er action genren vi har med at gøre, men det kan sgu blive for dumt og det gjorde det således. Jeg sad flere gange og rystede på hovedet over hvor elendig opbygningen af denne film var.

Derfor står man i sidste ende med en film, som udelukkende lever på sine actionsekevenser men med en rød tråd til at samle det hele, som er så tynd, at man bare sidder og venter på hvornår den knækker.

Filmen virkede som en underlig blandning af "A perfect world" og "Ford fairlane" og det er et mix, som ikke holder.

Ved filmfestivalen for årets dårligste film (såkaldte "Razzies") det år lå denne film i top sammen med "Pearl Harbor", "Glitter", "Driven" og "Freddy got fingered" og man forstår godt hvorfor.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.