De Utrolige (org. version): Smukt lavet, morsom ok film

De Utrolige (org. version)

29/11-04Smukt lavet, morsom ok film
Anonym
Jeg er en stor fan af meget af Pixars arbejde. The Incredibles sætter nye standarder for det tekniske, og understreger over for Disney at deres nyfortolkninger af og genbrug af stilen fra deres gamle klassikere IKKE er fremtiden.

Den er også et brud med den uskyldige ånd fra de tidligere film, og satser på en ældre målgruppe. Desværre synes jeg ikke den udfylder tomrummet helt perfekt, selvom de originale indslag og humoren i filmen er enestående, og typisk Pixar. Pixar er formidabl historiefortællere, selv i det langsomme tempo, mens jeg synes at actiondelen markerer en lidt sløj del i filmen. Dér kommer Pixar skræmmende tæt på meget af det actionhø man ser i højt tempo så mange andre steder, og præcis der har de ikke meget at tilføje. Man tilgiver dem dog fordi grafikken og figurernes grimasser er perfekte imens. Teenagedatterens uskyldige og lidt generte ansigtsudtræk er guld, selv når hun lægger et kraftskjold omkring familien og beskytter dem mod alskens angreb. Detaljerne er på plads!

Men, men det er detaljerne man misser, når der er eksplosioner og flyjagter. Pixar mestrer især de roligere historier, så man må håbe de også stadig giver de kære små nogle levende historier a'la Toy Story mv., og ikke bare lammer deres sanser med action. Pixar har nemlig altid haft noget på hjerte, og et meget stort hjerte vel at mærke.

Anyway, det er en rigtig god film, og man begår en brøler af dimensioner hvis man venter med at opleve denne film til den ender på DVD.

Disney skal i hvert fald begræde at de ikke længere får deres navn eksponeret sammen med Pixars, samarbejdet er slut. Vil man se hvor den her genre er på vej hen, så skal man se The Incredibles.

Og for resten, drenge i den rette alder vil elske den her film, og lur mig om ikke pigerne er med på en griner også!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.