The Patriot: My happy ending

The Patriot

29/11-04My happy ending
Anonym
Stort anlagt, men skuffende og uinteressant film, som dog byder på et par gode slagscener, men mere bliver det desværre ikke til. Her slikker den tyske Roland Emmerich virkelig røv på amerikanerne, for at tjene et par dollars. Og værst af alt er, amerikanerne hylder ham. Det gør tyskerne også. Hvorfor skal vi se amerikanske flag hver andet minut??

Slagscenerne er kører i slowmotion, derfor får de aldrig det flow og tempo som denne slags film burde have. Ja, men keder sig nærmest under de kampe. Og når man keder sig under kampene, så vej jeg altså meget nødig komme ind på resten af filmen.

Men filmen byder ikke rigtig på noget specielt, og noget man vil huske den for. De sædvanlige emner er på menuen, såsom mod, ære, hævn og happy ending. En amerikaner kunne ikke have lavet denne film mere amerikansk – ej, hvor er det dog klamt Roland Emmerich, og langt under din standard.

Filmen er uendelig lang, og man føler virkelig det hele kører i en uendelighed, og det stopper aldrig. Eneste lyspunkt er Mel Gibson, som altid spiller fremragende. Kostumerne er også pænt godt lavet. Så er der desværre ikke mere at komme efter.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.