Mission to Mars: - Mislykket mission -

Mission to Mars
Film Mission to Mars
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
genetisk postulat don
Well...Faust
Fair nok...sarastro7
Sara..Faust
Jeg ku' godt li' densarastro7
AproposForceoffive
FaustForceoffive
- Mislykket mission -Emil Schultz
Indlæg Se alle indlæg (43) Se mere

05/01-05- Mislykket mission -
Brian De Palma er i sandhed en gådefuld instruktør. Bedst som man får lyst til at rose ham til skyerne for en fremragende film, rammer hans næste projekt det store lærred, og som ved et trylleslag er han atter uinteressant. Hans karriere byder på mesterlige succeser såvel som fæle bommerter, og selvom ”Snake Eyes” bestemt heller ikke var noget særligt, så er turen denne gang åbenbart kommet til en bommert.

”Mission To Mars” er en rent ud sagt møgkedelig rumfartsfilm, der vil nå det hele i et sløvt tempo. Der sker for lidt i filmen til, at det kan blive blot tilnærmelsesvis medrivende, og når der så hen ad slutningen endelig sker noget, så gaber filmen over mere, end den kan tåle.

Ser man bort fra den håbløst overgearede afslutning, er ”Mission To Mars” en gumpetung sag, der forsøger at være storladen og bevægende, men ender med at være forbløffende flad og uinteressant. Nok er billederne flotte at se på, men det retter ikke op på en rendyrket De Palma-fuser, som værst af alt rejser det bedrøvelige spørgsmål, om den gode Brian De Palma er et overstået kapitel. Én ting er i hvert fald sikkert – han skylder os en god film.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.