John Q: Man on fire!

John Q

21/12-04Man on fire!
Anonym
Et overraskende godt lille drama, som berører nogle tunge emner. Et frækt forsøg af en instruktør, der ikke har de bedste erfaringer bag et kamera, men her slipper han med skrækken. Han har lavet en fornuftig film, måske ikke helt nuanceret som den faktisk burde have været, men stadig et glimrende forsøg.

Instruktøren undgår desværre ikke alle klicheerne, de kommer (lidt som forventet) væltende ind da filmen nærmer sig sin slutning. Og det trækker jo ned i helhedsindtrykket, for ”John Q” kunne sagtens have undværet de sædvanlige, lykkelige og nemme amerikanske løsninger. Konceptet ligner noget vi har set før i amerikanske film – det starter godt, og ender i typisk amerikansk hero stil.

Men filmen viser egentlig meget godt, hvor langt en mand ville gå i en desperat situation. Man har hyret en af Hollywoods absolut største stjerner Denzel Washington til at bære filmen, og han er bestemt ikke blevet ringere siden sidst. Fremragende indsats, som er hele filmen værd. Resten af holdet består af folk som Duvall og Woods, og de har bestemt heller ikke gået ned i gear trods alderen.

På trods af filmens forudsigelighed, så formår den faktisk at være spændende og underholdende, næsten i alle minutter.

Sluttelig vil jeg sende de varmeste anbefalinger til alle fans, og hvis man ikke ved, hvad man ønsker sig til julegave, så kunne man sagtens skrive ”John Q” på ens ønskeseddel.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.