Saving Private Ryan: ???

Saving Private Ryan

21/12-04???
Anonym
"Budskabet er desværre, at USA tror, det godt kan betale sig at ofre flere soldater for at redde en?? Historien er desværre den eneste svaghed i filmen."
Husk nu hvordan den starter og slutter...*suk*. Det er jo også en metafor for ALLE de mænd der døde...blot for at andre skulle få friheden tilbage.

Desuden var der rent faktisk en lignende hændelse med en sidste bror som blev reddet - jeres "historiske/realistiske" kritik holder ikke en nanometer.
Og Force...med din beskrivelse af New Yorkere fremhæver du kun dine egne fordomme (desuden er folk meget tolerante overfor poitisk/sexuel frihed i NY)....og det er ringe. Selvom jeg er enig med dig i at Thin Red Line er en bedre og mere vedkommende film i længden. Mange misforstod den totalt, og troede det var USA vs Vietnam selvom den foregik på en ø, med udstyr fra 2. verdenskrig, mod japanere som absolut ikke ligner vietnamesere. Selv visse anmeldere fik ikke fat i det.....tsk tsk ;)

I sidste ende kan vi nok være enige om at det er SÅ svært at vælge en vinder da de begge, på som vis, er fremragende krigsfilm. BHD kommer bagefter, men der ikke langt. Jeg var/er meget imponeret over, at Ridley Scott kunne overføre sin sublime æstetik til en krigsfilm uden det bliver ren "GI Jane" - måske med undtagelse af Josh Hartnetts "hero shot" under nat-opgøret med militserne.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.