Saving Private Ryan: Christian

Saving Private Ryan

05/01-05Christian
Nope. Jeg kom ikke til New York fordumsfuld og jeg synes at New York er den fedeste by jeg har befundet mig i, men jeg er heller ikke blind. Jeg kom godt omkring derovre og boede hos en ven. Så det var ikke en turist oplevelse jeg havde af byen. Kan kun sige hvad JEG oplevede.

Så det jeg skrev var da helt klart en generalisering, men det er det du skriver da også.
Nu er det bare sådan, at da jeg var derovre, der var Clinton "skandalen" med Lewinski på sit højeste og man hørte gang på gang folk stå og diskutere emnet og der blev ikke lagt fingre imellem. Sjovt nok var der to par som netop havde stået udenfor biografen og diskuteret højlydt, som kun kunne blive enige om at være uenige. Men det var tydeligt at se, at de var enige om, at dette var en fantastisk rørende amerikansk helte film og det virkede bare så komisk.

Iøvrigt er der jo heller ikke lagt skjul på, at "Saving.." skulle være baseret på rigtige begivenheder. Tror du har misforstået min pointe.
Min pointe er, at Hollywood altid finder en eller anden usædvanlig helte historie og så blæser de den op. Bare kig på de utallige dårlige tv-film der er baseret på rigtige begivenheder.
Hvis Spielberg ville lave en realistisk krigsfilm, så skulle han have fundet en bedre historie at bruge efter min mening. Ifølge folkene bag "Pearl Harbor" så skulle flere af personerne i den også været baseret på rigtige personer. Det gør den da ikke mindre Hollywood agtig og mindre overdrevet af den grund? At en film er baseret på rigtige begivenheder, er da ikke et synonym for, at så er den realistisk, eftersom folkene bag filmen kan rode så meget rundt i historien som de vil og lave alle de dramatiske ændringer de har lyst til for publikums skyld. Ellers så er f.eks. "Fire in the sky" ogaå reliastisk. Den er ifølge folkene bag den baseret på rigtige begivenheder og filmen handler om en mand som bliver kidnappet af rumvæsener og udsat for forskellige forsøg.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.