Dolores Claiborne: Hej Don

Dolores Claiborne
Film Dolores Claiborne
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Kælling!KoRn
Hej DonForceoffive
HejAnonym
skamløst oversetAnonym

05/01-05Hej Don
"Instruktøren Taylor Hackford (der hovedsagligt har begået kvalitetsfilm, uden at nogen dog bliver lige så mindeværdig som denne)....."

Enig med dig i din anmeldelse af denne film. Havde også en god oplevelse, da jeg så den ude i Park bio på filmfestival i sin tid, men jeg erindrer at have set en Hackford film på filmfestival sjovt nok også ude i Park bio (tror jeg har været der tre gange i alt), som bestemt var lige så mindeværdig, hvis ikke mere. Nemlig "Blodets brødre" (Blood in, blood out).

Han har selvfølgelig stået for nogle udmærkede Hollywood produktioner som "Officier & Gentleman", "Against all odds", "La bamba" og "Djævlens advokat", men "Blodets brødre" må siges at indtage førstepladsen for mig med "Dolores Claiborne" lige efter.

Har du iøvrigt set "Blodets brødre" eller "En barsk verden (American me) af Edward James Olmos, som faktisk kom før "Blodets..." og er mere hardcore??

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.