3000 Miles To Graceland: 3000 miles to decency!

3000 Miles To Graceland

09/01-053000 miles to decency!
Er så absolut enig med Forceoffive, dette er en de mest kiksede actionfilm jeg længe har set!

Filmens handling er ligegyldig og ikke spor interessant: en flok røvere, ledet af Kevin Costner, røver et kasino og skyder det ved samme lejlighed i smadder! Costner skyder sine "fellow hoodlums" og stjæler alle pengene til sig selv! Meeeen... Kurt Russell overlever og sætter efter Costner for at få en del af kagen! Med på vejen får han Courtney Cox, der skal agere "eye candy", afkompagineret af hendes søn, en træls lille fætter!

Jeps, dette er oplægget til en kedelig og intetsigende actionfilm der aldrig formår at hive publikum op af sædet! Actiondelen hænger nogenlunde sammen og selvom den ofte er for kynisk og koldblodig til at underholde, må man indrømme at det flere gange er glimrende klippet og fotograferet, men dog også tit ret forvirrende!! Men efterson actionscenerne heller ikke er spændende og blot er ligegyldigt spil for galleriet, hjælper de ikke meget på en frygtlig stillestående film...

Instruktør Liechtenstein har også forsøgt at peppe herligheden op ved at gøre meget ud af det visuelle og eftersom han er gammel musikvideo instruktør ligger det også meget naturligt for ham! Desværre mister filmen lynhurtigt pusten og kort inde i filmen er det sket med finurlighederne! Desuden virker skorpion kampen til start, formentlig sat ind for at vække en anelse interesse hos publikum, forunderligt malplaceret og håbløst ligegyldig!

Skuespillet er faktisk, underligt nok, en af de få mere postive ting der kan siges om filmen! Kevin Costner, der efterhånden må siges at være noget udbrændt, leverer en flot præstation som den afskyelige og fæle skurk, Murphy! Det virker endnu mere imponerende at Costner kan rive sådan en rolle af sig, da man aldrig før har set ham som decideret "bad guy"! Han er isnende kold, utilregnelig og muligvis det mest interessante ved filmen! Kurt Russell kæmper med en kedelig rolle og får dog det bedste ud af det... Men vil man nyde ham i en virkelig god film og en af hans bedste roller til dato bør man nok vælge "Dark Blue", der er absolut fænomenal! Courtney Cox er vist bare til for at se godt ud og det klarer hun for så vidt også fint...
David Arquette, en af mine personligt yndlinger, spiller med i en lille rolle og formår nogle steder at kaste lidt humor ind i filmen, men er ikke nævneværdig spændende heller!

Derudover er filmen også en noget brutal og blodig affære! Folk bliver skudt og massakreret for et godt ord, hvilket Kevin Costner for det meste tager sig af!
Filmen er også ret drengerøvsagtig, dog uden virkning, hvilket resulterer i mange krummede tæer og pinlige situationer... lidt ligesom med det meste af humoren, der desuden også er temmelig kvindefjendsk og generelt ret smagløs!

Så egentlig er "3000 miles To Graceland" en elendig actionfilm da intet fungerer optimalt og da ingen interesse bliver vækket hos publikum er det også svært at bære over med det ustrukturerede og langtrukne handlingsforløb der yderligere hæmmer en i forvejen hæslig film! Bør kun ses for at nyde Kevin Costner som modbydelig skurk, hvilket også er grunden til at dette forhastede, forsøgt lirede og utrolig kedelige makværk af en film, kan slippe afsted med 2 stjerner... Så har jeg sandelig også flottet mig!!"This is the 90's! You can't just go around punching people on the nose: You have to say something cool first..."
- Bruce Willis, "Last Boy Scout"


v

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.