Blade: Trinity: udemærket

Blade: Trinity

22/01-05udemærket
Øhh ja... Jeg vil da gerne med ind og se Blade....tror jeg da nok...? Det var mit umiddelbare første svar da jeg blev spurgt...
Vi fortrød faktisk mere og mere filmvalget, og skal indrømme at det ikke gjorde det meget bedre at skulle se filmen kl. 16:00 i cinemaxx blandt et hav af mobilsnakkende teenagere (lærer aldrig at forstå hvorfor mobilen ikke kan undværes bare et par timer om dagen).
Men nu var valget taget, og efter at ha´ stået 20 min. i kø for en pose M&M´s, ville jeg gerne underholdes, og meget gerne af vampyrer og tegneseriefigurer.

Jeg må sige at Blade 3 var en go overraskelse efter at have set en ganske under-lavmålet-2´er.
Ikke de store overraskelser ganseke vidst, men en god mørk og dyster hvor-er-det-hele-bare-håbløst stemning, og et par gode bemærkningre fra King figuren som jeg da sagtens kunne grine af .
Det svageste i filmen er efter MIN mening (jammen det står der selv i venstre side af rubrkken hvor jeg skriver nu.."min mening"?!!) den klassiske "hva´ska´vi koncentrerer os om NU?"?
-Altså at der er for lidt tid i filmen til at gå i dybden med alle de personer og alle de små handlinger, som f.eks skal der sættes focus på det faktum at Blade har dræbt ikke-vampyrer og iøvrigt jages af F.B.I, C.I.A, D.S.B, O.S.V, så det hele har en tendens til at blive små korte handlinger hvor man ikke helt har vidst hvilken skulle være den vigtige.
... Og hallo!!! -Selveste Dracula bliver en del af historien, men for satan hvor savnede jeg noget mere historie med ham.
Kris Kristoffersen var totalt overflødig i denne film, og savnede også de øvrige figurers historier.
Men som sagt er der for lidt tid... Især når der er vanvittige mange af de moderne nu-går-vi-ned-af-en-lang-gang-og-ser-seje-ud-i læder-og-latex-outfit-fordi-vi-OGSÅ-har-set-Matrx scener, men det er også en dejlig afveksling fra de irriterende kampscener som i denne omgang skal foregå med så mange klip, at man til tider føler man glor lige ind i en stroboskoplampe... Der savnede jeg også kampscene klipningerne fra 1´eren, hvor man rigtig så detaljerne TRODS en til tider hurtig klipning... 3´eren har for mange nærbilleder hvad dem angår.
Selveste Blade virker også lidt træt i det.
Og så er der Dracula... DÉT ku de sgu godt ha gjort bedre... At lade vampyr nr. 1 rende rundt og ligne en slikket latino-pimp uden karakter eller personlighed...

Men som andre her har nævnt, kan Trinity sagtens underholde, især hvis man blev skuffet over 2´eren, og så længe man ikke forventer en oscar film.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.