Blade 2: Imponerende

Blade 2

24/01-05Imponerende
....Ja det er sgu ikke filmen jeg mener, næ det jeg er imponerert over, er alle de stjerner i har givet denne kiksede vampyr-zombie-splatter, hvor effekterne skal overgå et´eren så voldsomt, at man af og til føler man spiller et playstaitionspil, med alle de computersekvenser den har, som ovenikøbet er skyndsomt lavet, så der ikke er gjort så meget ud af dem som der kunne være.
Selv sarastro7, som jeg ellers deler mange meninger med, roser denne kloakzombiesplatter til skyerne!!!!!!...HVA FANDEN TÆNKER DU PÅ????? ;o)))..."DEN FØRSTE FILM ER UTROLIG KEDELIG???"...GGGgrrrrrr....
Syntes bare to´eren IGEN er lavet med en misforstået tro på at den skal overgå et´eren med 40 gange turbofart (og det er IKKE nødvendigt), især i vold, som næsten altid er mere over i splat.
Jeg ELSKER splat, men syntes bare ikke at en vampyr f.eks. bliver mere uhyggelig af at kunne dele sit fjæs i to, og ligne en gensplejsning mellem en predator, en facehugger. Eller at man behøver at se at vampyrers idé om en pircing er, at få skåret sin rygsølje hele vej op, og så få lagt underlige metalstænger ind i et sår der ligner bugen af en gris som hænger i en krog på slagteriet.... -Det ser bare ganske almindeligt klamt ud.

Ikke destro mindre blev jeg ok underholdt af gode kamscener, men syntes at vampyrvirvaret blev lidt Buffy eller Angel-agtigt, og det var ikke lige dét jeg gad at se i biografen.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.