Pirates of the Caribbean - Den sorte forbandelse: Endelig

Pirates of the Caribbean - Den sorte forbandelse

02/02-05Endelig
En SPOILER på vej til Stine kommer her:

Bill Turners blod skal bruges fordi han er den sidste pirat som var med til at røve den forbandede skat, som ENDU ikke havde ofret lidt af sit blod for at bryde forbandelsen...-De andre pirater havde altså allerede ofret deres, men da Bill er død, må de få blodet fra hans søn.

SPOILER SLUT...

Jeg elskede piratfilm da jeg var yngre, og husker "Den knaldrøde pirat" med fryd.
Jeg blev også godt underholdt af den superlækre Gina Davis, som jeg iøvrigt også anser som en ok god skuespiller, så lad venligst skyderen ligge Reaver;-)
Denne gang blev jeg underholdt af en superlækker Johnny Deep kontra en superlækker Keira Knightley, plus en superlækker Orlando Bloom, og en superlækker Geoffr.....- Ja okay HAN var så knapt så lækker i denne film, men det syntes jeg hele filmen er.
Dejligt at denne genre ikke er helt glemt og det var godt at se hvor meget der er blevet gjort ud af detaljerne i denne film (se et rigtigt godt og omfattende bonusmateriale på dvd´en).
Jack Sparrow er en af de sjoveste karakterer jeg har set på film, og leveres af en overbevisende Johnny Deep, hvor alle detaljer igen er med. -Udseende, stemmeføring, kropssprog og karakter...
Kan slet ikke se Keira som et irreterende element i filmen, og syntes tvertimod hun leverer en solid og nede-på-jorden-type som helt klart holder.
Orlando kender jeg ikke så meget til, men han er også en fin "helt", som holder en ok balance i skuespil og karakter.
Geoffrey Rush er jo bare mesterlig som sædvanlig, og længere er dén ikke.
-Men de er måske allesammen bare castet for at hive det kvindelige, det mandlige, og det ældre publikum i land???;-)))

JEG blev rigtig godt underholdt af en efterhånden sjælden genre, og er vild med den dejligt selvironiske Jhonny, og smukke Keira (hun var kun 17 år da de lavede filmen???)
Det er meget muligt at det er endu en sejr til det pengegriske Hollywood, men hvis det underholder, og hvis ingen dyr døde under optagelserne, hvad er så problemet???

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.