Event Horizon: Jagson

Event Horizon

13/02-05Jagson
Du har helt ret - jeg er ikke til horror-film generelt (kunne dog godt lide Dreamcatcher, som jeg så for nylig), og når det kommer til sci-fi/gysere (inkl. f.eks. Alien-filmene), så har jeg en tendens til at bedømme dem mere udfra deres sci-fi elementer og ikke så meget udfra deres gyser-elementer. Horror er en af de (ret få, vil jeg påstå) former for "suspension of disbelief" som jeg ikke har mestret, og ikke rigtig kan se den store pointe i. Sådan er det bare. Faktisk forstår jeg slet ikke hvorfor det er så populært at mixe gyser og sci-fi genrene (eller tale om SF og Fantasyi samme åndedrag, for den sags skyld); de har jo ikke noget specielt at gøre med hinanden...

Mht. Resident Evil, så er det bestemt en tynd kop te. Jeg ratede den 6 ud af 10 på IMDB, hvilket blot betyder at den ville være værd at se igen engang; ikke at den er specielt god. Hovedfornøjelsen ved den, for mig, er at få lov til at se dejlig længe på Milla Jovovich's ansigt (endda i et af de få tilfælde hvor hun har lyst hår, hvilket passer rigtig godt til hende i den film)... :-)

Hvis man skal nyde en zombie-film, så er Shaun of the Dead da bedre end Resident Evil, selvom den nu heller ikke var helt så god som jeg havde håbet.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.