Grev Axel: Kunne have været bedre.

Grev Axel

30/11-01Kunne have været bedre.
Anonym
Selve idéen med Grev Axel, med at blande noget nutidig dialog og elementer som f.eks. refererer til Dansk Tipstjenestes skrabelodder og burgere ind i nogle gamle rammer er jo sådan set god nok. Måske endda genial.
På skuespilssiden er der heller ikke så meget at klage over...I hvert fald på papiret. For her har man fået nogle af de beste danske navne ind i besætningen, og det var vel egentlig også på tide at peter Frödin fik sin egen hovedrolle. Problemet opstår dog først, når de fantastiske skuespilere skal overbevise os om at den her film faktisk er rigtig sjov. Det lykkedes dem ikke. For det første er mange af scenerne ALT for overspillet, og så falder mange af det der kunne have været punch-lines til jorden pågrund af dårlig timing. Det er synd.
Jeg ved ikke hvad det er der gør det, men det virker som om, at hvad der kunne have været (HAHAHAHAAAAAA)- hylende morsomt går hen og bliver (ha ha)-okay sjovt.
Men okay, jeg må da indrømme at jeg visse steder tog mig selv i at sparke til frontmandens stol, og spilde noget af min cola pågrund af ustyrlige grin, og måtte derefter undskylde.
Men det var meget få steder, og siden at denne film er klassificeret som en komedie er det jo skuffende at betale penge, for en vare man ikke får...Alligevel får den 3 stjerner ud af 6.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.