Event Horizon: Undead

Event Horizon

15/02-05Undead
Nå, så fik jeg set Undead (som tilsyneladende ikke har en side på Scope). Jeg var nu ikke særlig begejstret; jeg morede mig da mere over Shaun of the Dead. Der var da nogle halvsjove ting i Undead, men jeg kedede mig nu en del. 3 stjerner ud af 6.

09/03-05Das Gott: Well
Egentlig må jeg erklære mig delvist enig med dig, das gott - samtidig har jeg dog et lidt ambivalent forhold til netop denne instruktørs film.

I Event horizon er det desværre kun lykkedes for Paul Anderson at skabe en film, der er mere eller mindre blottet for et selvstændigt udtryk og identitet.
Nok er filmen, som du også pointerer, forholdsvis underholdende, storslået, flot larmende med sine flotte lydeffekter og rimeligt stemningsfyldt i sin præsentation af hi-tech/gothic/horror-scenografien, men det samlede indtryk efterlader mig lidt skuffet.

Den samme halvtynde bi-smag fik jeg også af selvsamme instruktørs Resident evil, som jeg dog immervæk har set en 4-5 gange. I sandhed ambivalens fra min side.

09/03-05tjo
Anonym
Han er vel en af de instruktør, som man enten elsker eller hader. Jeg synes blot, at han laver flotte, underholdende og stemningsfyldte film, og jeg ved næsten med garanti, hvad jeg får af ham. Derfor kan jeg lide hans film, eller jeg underholdes af dem, men jeg indrømmer gerne, at hans film er ikke mesterværker, langt langt fra.

Vi kan vel også være enige om, at denne her er heller ikke mesterværk, original eller imponerende, men stadig god og uhyggelig lille fremtidsgyser, som man ikke lige glemmer med det samme. Der går nok lidt tid, men så kan man gense den.

Resident evil fandt jeg dog middelmådig, Soldier fandt jeg til gengæld mega underholdende. AvP har jeg ikke set.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.