Døden sletter alle spor: Q.T.

Døden sletter alle spor

23/02-05Q.T.
Anonym
De sender en mail til dig, som bekræfter dit køb. Hvis ikke du har modtaget en mail fra dem i løbet af en dags tid, så kan det godt være, at der er gået noget galt.

Trin for trin ser det således ud:

Når du har oprettet dig selv i deres system og fundet filmen du vil bestille og klikket "add to bag", så klikker du bare på "checkout" og du vil derefter blive ført over til "shipping details".
Her skulle der gerne være markeret udfor "Use my adress book" og din adresse skulle gerne fremgå som "registered adress".
Nede under "Shipping type" skal du bare klikke udfor "Airmail", da det er de billigste, når du skal have pakken tilsendt.
Under "Gift wrapping" skulle der gerne være markeret udfor "none".

Hvis alt dette er i orden, så klikker du bare på "Pay and submit" nede i hjørnet og indtaster derefter på næste side dine bankoplysninger og godkender købet.

Hvis du har gjort alt dette, så skulle der gerne blive sendt en mail til dig i løbet af dagen, der bekræfter dit køb.

Til Ardi: Det var sgu da billigt! Jeg har ellers kigget efter den i lang tid, så det må da først være for nyligt, at de har fået den?
Hvis du ikke allerede har fået bestilt den, så var det måske en bedre idé at bestille den der, Q.T.

Bemærk: det ser dog ud til, at det er den amerikanske udgivelse de ligger inde med og at der ikke er danske undertekster på den, som under den engelske fra HMV. Så hvis det har betydning, så skal du selvfølgelig bestille den fra HMV. Måske kan Ardi oplyse dig om hvorvidt der er danske undertekster på, når han har købt den??

23/02-05desværre, ingen dk undertekst
Nej, der er godt nok ikke danske undertekster på den jeg har købt. Men dvdoo og laserdisken er gode steder at handle ind. Der kan man finde næsten alt hvad film hjertet begærer.

23/02-05Jep
Anonym
Sammen med Axel music er det også dem jeg benytter mig mest af herhjemme.

Mange gange kan man dog finde import film fra HMV til billigere penge og flere af de engelske udgivelser er med danske undertekster, hvis det er nødvendigt.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.