Constantine: Den holder!

Constantine

24/02-05Den holder!
Jeg tror mange af jer vil hade filmen, især efter at have læst anmeldelserne om Blade 3.
Denne film har de samme slags lange pasager af og til, og jeg kunne forestille mig en del \"der sker jo ikke en skid\"-kommentarer.
Filmen er dog fyldt med action og dyster stemning, og endu engang castes Keanu for den uskyldsrene karakter han er så kendt for.

Men det lader til at han i det mindste prøver at variere rollen lidt, og det lykkes ham faktisk ganske godt.
Jeg var nervøs for at vi skulle se Neo i dæmonland, men trods visse åbenlyse ligheder, tænker man ikke på Matrix.

John Constantine er født med evnen til at se dæmoner og engle og andre overnaturlige ting, besøge helvede for en kort bemærkning,
Han forsøger at skabe lidt balance i tingene på jorden ved b.l.a. at jorde dæmoner og uddrive djævle, men ikke så meget for at lege den hævnene engel, men for at købe sig til en plads i himlen.

Filmen læner sig meget op af \"Blade\", \"Matrix\", \"The 6. scense\", \"Flatliners, og har alle klichékaraktererne så som en naiv tjener/lærling, en særling som skaffer helten alle våbene og issenkræm... En farlig ond skurk, en masse bifigurer som man aldrig helt ved vilken side de er på, og naturligvis personen som hele handlingen danner focus om...-Den underskønne kvindelige offerlam, som OGSÅ besidder evner hun aldrig har villet stå ved...

Har vi set dette før? -JA vi har så, men det gør ikke DENNE film dårlig!
Jeg nød hvert øjeblik, både når der var hardcore aktion, og når de lange sekvenser domminerede...
Filmen er fyldt til randen med stemning og flotte billeder, og man sidder ikke og keder sig på noget tidspunkt.
Det er rart at se Keanu i en lidt mere upolitisk Fuck-verdenen figur, og at en film af denne genre kan laves uden en masse kung-fu kampscener, for dem er der efterhånden LIDT for mange af.

Ydermere er det godt at man i denne film, ikke har sat fokus på heltens oprindelse. Man dumper midt ind i karrieren, og for en fornemmelsen af at Constantine HAR haft sin storhedstid.

Manglerne i filmen kan så byde på huller, et par ulogiske ting og sager, og en, af og til lidt overfladisk fremgangsform, PLUS en RIGTIG irriterende løftet pegefinger om.... Ja, you wil see...
Men stadigvæk får den top 6 , da jeg blev rigtig godt underholdt, og fordi jeg altid har været en sucker for gud og djævlen-film.
Denne film holder, trods alt.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.