Springet: Hmmm..Ed Wood?

Springet
Film Springet
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Hmmm..Ed Wood?Anonym
Den må være lavet for sjov.Anonym

25/02-05Hmmm..Ed Wood?
Anonym
Ha ha, - ja jeg har ikke set filmen, men såvidt jeg ved havde ED WOOD ikke en film som SULT iblandt sit bagkatalog. Henning Carlsen er alt tilgivet, hvis denne film ikke lige rammer plet i dagens film-buffet. Manden har lavet en af de største danske film nogensinde, så en vis "utidig" portrættering af samtiden, er ham kært tilgivet i sin alderdom. Det rastløse og oprørske unge publikum, kan vel sagtens aftvinges en form for alderdommens respekt, selvom det desværre ikke er naturligt i dagens (identitetsløse) Danmark.

26/02-05Alderstyrani
Anonym
At man er gammel undskylder ikke at man laver kedelige og uvedkommende film der er proppet med ujævnt skuespil og fyldt til bristepunktet med "fortællende" replikker.

Der er mange ældre herrer der stadig kan lave film. Scorsese, Gilliam, osv...

Givet, Sult er en fin film, men Carlsen har heller ikke lavet noget godt siden. "One hit wonder" må man vel kalde ham, men det skyldes ikke alderen...

(-- mon Vinterberg kommer til at lide den samme skæbne? Vil vi om fyrre år sige: "jamen, Festen var en fantastisk film, så selv om It's All About Castration 5 ikke lever op til forventningerne, så er alt tilgivet"???!)

27/02-05Ikke en konkurrence
Anonym
Livet er ikke en konkurrence. Manden ernærer sig ved at lave film i et land, hvor kunstnere er statsstøttet.

02/03-05...slap nu af..
Anonym
Det er film det her, og hvad er der galt med en dårlig film. Det er jo fløjtende ravende ligegyldigt. Film er en forbrugsvare som en sodavand er det. Kan man ikke lide smagen, er der 10.000 andre at vælge imellem. Min favorit er Faxe Kondi.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.