Tal til hende: Originalt & Ren Almodóvar

Tal til hende

28/02-05Originalt & Ren Almodóvar
Èn imponerende film, der er blevet skabt af vores alle sammens (spaniens), Pedro Almodóvar..

Han fortæller de rigtig gode, og emotionelle historier om livet, om mennesker, og deres, jeg mener vores, forskelle, og ligheder.
Oprigtige, men da også opfindsomme historier, om forholdsvis normale, måske lettere afvigende personligheder. Disse mennesker bliver så udsat, for u-almindelige situationer, eller oplevelser, måske enda selvskabte, på et ubevidst plan. Det kan så blive mere selvbevidst på vej gennem filmen, hvor personerne udfordres til at imødese deres egen uvidenhed, lidenskab el. lignende. Der skabes bevægelse, forandring og andre nødvendige elementer for fremtiden. Personlige konflikter, forhindringer, begrænsninger (styrker & svagheder) osv. Spiller jo klart ind. Derfor frygtes det sikert at vælge, et nyt liv. At forandre sin identitet, til fordel, for en anden fremtid, en anden verden.. Hele dette miksmaks skaber så igen, en form for, energi og intensitet, og intimitet. Det kan jo, være meget interresant, at tage med på en sådan, dannelses-rejse. Han ér jo en speciel, måske enda unik, filmskaber.
Det virker, menes herfra. Bravísimo.

Filmen kan nu ikke rigtig forklares, som det vel egentlig også er, med hans tidligere projekter. Det skal ses og opleves, sansemæssigt. Sí. (N)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.