Mystic River: en skuespiller-film

Mystic River

11/03-05en skuespiller-film
Anonym
Clint Eastwoods Mystic River er en film man enten elsker eller hader, da det er en film der er bygget udelukkende på historien og skuespillerne, og det er sgu nok derfor filmen har fået blandede modtagelser...
Personligt vil jeg sige at det her er en af bedste independent films jeg har set siden Tarantinos Håndlangerne...En stille og rolig krimigåde med store præstationer og ikke så meget andet og jeg tror det er det Hollywood har brug for...om den så er langtrukken er igen et spørgsmål om smag og behag!!!

Det er en meget moden Eastwood der har siddet i instruktørstolen denne gang

11/03-05Præcis
Anonym
"en skuespiller-film". Det var præcis det samme jeg tænkte efter at have set den og hvis folk spurgte hvordan den var, så svarede jeg: "Det er skuespillernes film".

Sådan er det næsten altid, når Eastwood eller Sean Penn for den sags skyld, står på den anden side af kameraet.

13/03-05The Pledge...
Anonym
Ja, det er rigtigt det du siger med Penn og Eastwood, jeg kom til at tænke meget på The Pledge mens jeg så Mystic River, da de to film har en del til fælles, og så er det måske også det at Penn har instrueret...det er altid rart med feedback

13/03-05Ja
Anonym
Det er også en klasse film.

Måske er det også fordi, at stemningen i "The Pledge" minder lidt om denne og at begge jo omhandler et mord, som vil komme til at vende dramatisk op og ned på hovedpersonernes liv.

Når jeg ser film som "The Pledge", "Indian runner" og "The Crossing guard", så sidder jeg med følelsen af, at det ligeså godt kunne være en Clint Eastwood film og omvendt når jeg ser en Clint film.
De går ihvertfald begge to meget i dybden med beskrivelsen af personerne i deres film.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.