Ringenes Herre - Eventyret om ringen: den er så ganske god...

Ringenes Herre - Eventyret om ringen

20/03-05den er så ganske god!!!
Anonym
ringenes herre eventyret om ringen er uden tvivl en begyndelse på en fantastisk og medrivende triologi:
man bliver fanget det ene øjeblik og griner det næste, man får tårer i øjnene af at se de små hobitters stærkt knyttede venskab og bagefter sidder man igen ude på kanten af sin gamle slidte brune lænestol som man for lige præcis to år siden havde arvet af sin 92 årrige faster på en søndag hvor man ellers troede der sikkert ikke ville ske noget specialt spændende.
og noget af det endnu mere tankevækkende er hele hobitternes måde at leve livet på i hobittsrup,
eller nærmere betegnet herredet, som man hele tiden høre de små veltalende hobitter snakke om deres dejlige levested, hvor der som regel ikke sker noget specialt spændende, det skulle selvfølgelig være bortset fra Gandalf den grå der kommer spadserende ind i herredet til hobitterne der ikke ved hvad hans ærende er ud over at lave fyrværkeri.
der for vil jeg da i højeste grad sige til alle jer på denne side at hvis man en dag ej ved hvad man vil lave så er den mulighed at leje eller købe eller bare låne den af sin ven som sikkert bor fem minutters gå gang fra hvor man bor og som sikkert har en brun hønsehund som, som regel ikke må komme ind i huset fordi den slæber jord ind, når men lad mig komme til sagen det ville være synd og skam ikke at se denne uforglemmelige og flotte film.
ja jeg vil endda gå så langt som at sige at det måske kan være en af de bedste film der er blevet lavet gennem tiden, men nu skal jeg jo heller ikke sige at der ikke ville være mulighed for at andre film kunne få en god plads hjemme på hylden hos mig.
ja i hørte rigtigt jeg har ringenes herre eventyret om ringen stående hjemme hos mig, ja lige nu må jeg sige at den ikke er på sin sædvanlige plads på den fine hylde men inde i min videomaskine.
nå nu kan jeg ikke skrive mere og den film,
selv om jeg gerne ville have lov at udtrykke mig klart og tydeligt om denne storfilm.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.