Air Force One: den er god,vildt god!!!!!!!!!!

Air Force One

21/03-05den er god,vildt god!!!!!!!!!!
Anonym
du sidder fastklemt til stolen hele filmen igennem, bortset lige fra nogle få tidspunkter hvor at man ser for lang på hvad der sker nede på jorden i stedet for den intense kamp for overlevelse i luften.
filmen er meget intens, og blodig og det gør den meget mere realistisk og nervepirrende.
mna venter hele tiden på om terroisterne dræber et menneske til eller hvad der nu sker.
harrison ford gør det helt vildt godt i rollen som præsident der har været tidligere elite-soldat, og gay oldman gør det også næsten helt perfekt som skurk. han er meget voldsom i sin optræden som skurk, og det gør filmen meget mere intens, end hvis at filmen bare havde været som alle andre action film der er underholdene men ikke sådan at du siider og slikker skærmen.

der er et meget fint lille pift til filmen:
i starten er det en af dem fra flyet der starter med at dræbe nogle personer, og så ser man ellers ikke mere til ham, kun hvor at han er på de godes side og faktisk er ved at dræbe en af sine egne mænd fordi at han spiller god.
man tænker hele tiden på hvornår situationen kommer hvor at han trækker sin pistol og skyder de gode.

en ridtig god overrsakelse der giver filmen det lille pift der gør filmen til det som den egenligt er.

wolfgang petersen har nu vist os at han kan alt som instruktør: krig som i troja, arbejde med fly osv. han kan bare det der som instruktør og har her vist os at han er en meget erfaren instruktør der laver sine film med omhu og alle hans film er lavet med detaljer der gør dem så gode.
tak til dig WOLFGANG!!!

filmen for seks fordi at den er en usædvanlig action-film med nogle MEGET opfindsomme action-scener undervejs, ikke bare kedelige skyde-scener.
da flyet til sidst styrter ned i havet ser det totalt computer-animeret ud og det kan nemt se at det var vidst et spørsmål om tid.
det er en meget lille detalje så derfor får den seks alligevel.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.